Kracht-IT, sterk in systeembeheer en cloud services

  
Bel: 071 - 888 02 02 
KRACHT-IT, STERK IN SYSTEEMBEHEER EN CLOUD SERVICES
FvR Computers B.V. wordt Kracht-IT
SYSTEEM
BEHEER


   
Beste , vandaag, 13 april 2015, is voor mij een feestelijke dag, om twee redenen: mijn vijftigste verjaardag én de lancering van mijn vernieuwde website. Bij die website hoort ook een nieuwe bedrijfsnaam die volledig aansluit bij zowel de moderne tijd als mijn werkwijze. FvR Computers B.V. wordt Kracht-IT: sterk in systeembeheer en Cloud services.   
Nieuwe bedrijfsnaam, moderne oplossingen 
ALLES-IN-
ÉÉN-
ONLINE-
WERKPLEK
 
Kracht-IT levert en ondersteunt op maat. Van systeembeheer tot Cloud-kantoorautomatisering met Office 365, VoIP vaste telefonie en alles-in-één-online-werkplekken. Of je nu binnen tien minuten een domeinnaam geregeld wilt hebben, waar ook ter wereld direct van een storing verholpen moet worden of voortaan via één nummer op al je telefoons bereikbaar wilt zijn; ik lever de ideale oplossingen voor moderne werkomgevingen.
Constante factor: persoonlijke, snelle en professionele service
VASTE
TELEFONIE 
 
De bedrijfsnaam en website zijn veranderd, maar onveranderd blijft de persoonlijke, snelle en professionele service van mijn bedrijf. Zo staat een prettige samenwerking hoog in het vaandel en maak ik altijd duidelijke en reële afspraken.
Altijd op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen 
OFFICE 365  
Naast de uiteenlopende diensten die ik aanbied, breng ik ook verslag uit van de stand van zaken binnen mijn vakgebied. Abboneer je op mijn maandelijkse nieuwsbrief, like me op Facebook en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in de IT-wereld!. 
U kunt bij ons terecht met al uw vragen, wensen en behoeftes op het gebied van informatietechnologie.

Klik hier om contact op te nemen.
Kracht-IT
Zwanebloem 3
2266 MB Leidschendam

071-888 02 02