Kracht-IT, sterk in systeembeheer en cloud services

  
Bel: 071 - 888 02 02
KRACHT-IT, STERK IN SYSTEEMBEHEER EN CLOUD SERVICES
Goed nieuws voor klanten van KPN
KPN heeft per 1 juni zijn leveringsvoorwaarden gewijzigd. U heeft nu een opzegtermijn van een maand in plaats van een jaar. Dus nu kunt u als KPN klant zonder moeite na een maand overstappen op de telefonie van Kracht IT. Dit is telefonie via VOIP. Dit is voor uw bedrijf een goede manier om belkosten te besparen. Neem contact met ons op en wij zullen een geheel vrijblijvende offerte voor u maken zodat u kunt zien wat u bespaart.
Stap nu over
Vaste telefonie neemt een toevlucht in nieuwe flitsende vernieuwde toepassingen, waardoor u flink kunt besparen op uw maandelijkse kosten. In veel gevallen scheelt het honderden euro's per maand zonder verlies van enige bereikbaarheid. Uw bereikbaarheid neemt zelfs toe door slimme doorschakelingen, apps en software. Neem direct contact op via telefoonnummer 071-888 02 02 voor een besparingsanalyse en maatadvies op uw vaste telefoniepakket.
Overige diensten: snel, betrouwbaar en deskundig
Naast het totaalpakket van de Alles in één online werkplek bieden wij uiteraard ook uiteenlopende diensten en producten aan die u de ideale oplossingen bieden voor moderne werkomgevingen. En dat alles met de snelheid, deskundigheid én persoonlijke service die wij al sinds 1998 kunnen garanderen. Een paar lucratieve voorbeelden:
  • VOIP incl. telefooncentrale en app
  • Als vervanger van uw dure ISDN-abonnementen leveren wij VOIP: bellen via uw internetverbinding met de eigenschappen van de door u gewende vaste telefonie. De grote voordelen: de veel lagere tarieven (vanaf 5 euro per maand), de handige extra’s (een telefooncentrale en een app waarmee u kunt regelen op welk toestel u met uw vaste nummer bereikbaar wilt zijn) en de betrouwbaarheid (wij maken gebruik van de hosted telefoniediensten van Ziggo)!

  • Mobiele abonnementen met flinke kortingen
  • Loopt het huidige contract van uw mobiele abonnement af? Via een cash back kunnen wij flinke kortingen regelen, dus informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden en laat ons een aanbieding doen!

  • Partner van Ziggo
  • Als partner van Ziggo kunnen wij u alle diensten leveren (of u hierover uiteraard adviseren) van de beste internetprovider van Nederland.

  • Microsoft-partner voor Cloud Solutions
  • Overweegt u om (gedeeltelijk) in de Cloud te gaan werken? Dan adviseren wij u om te kiezen voor de betrouwbare diensten van Microsoft. Als Microsoft-partner voor Cloud Solutions kunnen wij u de beste en meest betrouwbare oplossingen bieden.

  • Systeembeheer: ondersteuning op al uw werkplekken
  • Het functioneren van uw computers en netwerk moet zo vanzelfsprekend zijn als water uit de kraan. Kracht-IT zorgt ervoor dat de automatisering van uw onderneming optimaal functioneert, en biedt u professionele ondersteuning en betrouwbaar systeembeheer op al uw werkplekken: op kantoor, onderweg en thuis.
U kunt bij ons terecht met al uw vragen, wensen en behoeftes op het gebied van informatietechnologie.

Klik hier om contact op te nemen.
Kracht-IT
Zwanebloem 3
2266 MB Leidschendam

071-888 02 02