Kracht-IT, sterk in systeembeheer en cloud services

  
Bel: 071 - 888 02 02 
KRACHT-IT, STERK IN SYSTEEMBEHEER EN CLOUD SERVICES
Vaste telefonie: vanaf 5 euro per maand inclusief telefooncentrale 
VASTE
TELEFONIE 
 
Iedereen die flexibel wil werken, die zowel op kantoor als thuis en onderweg moeiteloos bereikbaar wil zijn, kan eigenlijk niet zonder vaste telefonie. Met een telefooncentrale in de cloud bent u via één nummer op al uw toestellen bereikbaar en dus verzekerd van telefonie die volledig meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf. Bij Kracht-IT kunt u een abonnement afsluiten voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf. 
Alles-in-één-online-werkplek vanaf € 24,95
ALLES-IN-
ÉÉN-
ONLINE-
WERKPLEK
Geen versnipperde documenten, vergeten wachtwoorden en visitekaartjes vol verschillende telefoonnummers meer. Kracht-IT neemt alle ongemakken voor u weg en schept orde en overzicht met de Alles in één online werkplek. Uw Online werkplek wordt ingericht met Office 365 en vaste telefonie. Lees verder
Windows Server 2003 en Windows SBS 2003 niet meer ondersteund
SYSTEEM
BEHEER


Op 14 juli 2015 eindigt de Microsoft-ondersteuning voor alle versies van Windows Server 2003, Windows Server 2003 R2 en Windows Small Business Server 2003. Dit betekent dat er vanaf deze datum geen updates en patches meer komen en dat elk datacenter dat op dit besturingssysteem draait, mogelijk niet meer aan de standaarden voldoet. Werkt u met een Microsoft-server 2003? Dan is dit hét moment om over te stappen op een van de moderne oplossingen die u veel te bieden hebben: De Alles-in-één-online-werkplek of een hybride cloud.
Nieuwe testversie Office 2016 beschikbaar
OFFICE 365  
Alles kan altijd nóg beter, sneller en efficiënter – zelfs bij Microsoft. Tijdens het Microsoft Ignite-evenement, dat momenteel plaatsvindt, liet het bedrijf weten dat er nieuwe testversies beschikbaar zijn gesteld van de Office 2016-programma's. Office 2016 bevat nieuwe versies van onder meer Microsoft Word, Excel, Powerpoint en Outlook. De abonnees van onze Alles-in-één-online-werkplek kunnen de testversie van het vernieuwde Office 2016 gratis downloaden.

 

 

U kunt bij ons terecht met al uw vragen, wensen en behoeftes op het gebied van informatietechnologie.

Klik hier om contact op te nemen.
Kracht-IT
Zwanebloem 3
2266 MB Leidschendam

071-888 02 02