Kracht-IT, sterk in systeembeheer en cloud services

  
Bel: 071 - 888 02 02 
KRACHT-IT, STERK IN SYSTEEMBEHEER EN CLOUD SERVICES
Office 2016: gratis bij onze Alles in één online werkplek 
Gratis Office 2016 
Kracht-IT streeft naar een optimaal gebruikersgemak van al uw apparaten. Uiteraard volgen wij hierbij alle IT-ontwikkelingen op de voet en bieden wij u de nieuwste programma’s en mogelijkheden direct aan. Zo leveren wij het vorige week vrijgegeven Office 2016 gratis bij onze Alles-in-één online werkplek. Profiteer van de bijgewerkte versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook!
Office 2016 biedt verbeterde functies en nieuwe mogelijkheden  
OFFICE 2016   
Met Office 2016 maakt Microsoft (samen)werken nog makkelijker. Enkele in het oog springende verbeteringen en nieuwe mogelijkheden: in Word kun je tegelijkertijd werken, waarbij opmerkingen bij een document realtime in beeld komen bij teamleden, een functie die tot nu toe alleen bij webapps werkte. Het geïntroduceerde Tell Me-venster geeft gebruikers (ter vervanging van een traditioneel helpmenu) na een zoekopdracht de juiste commando's. In Outlook werkt de zoekfunctie sneller, de toegang tot bijlagen in OneDrive is verbeterd, de tabeltypes van Excel hebben een opfrisbeurt gekregen, Skype for Business is geïntegreerd en er zijn nieuwe features als Office 365 Groups voor het maken van publieke of private teams.
Alles in een online werkplek vanaf 24,95 
ALLES-IN-
ÉÉN-
ONLINE-
WERKPLEK
 
Werknemers willen graag zelf bepalen waar en wanneer ze werken en gebruiken het liefst de nieuwste apparaten en technologie… en verwachten van hun werkgever dat deze hiertoe de mogelijkheden schept. Om de vele veranderingen en de snelheid waarmee zaken wordt gedaan te kunnen bijhouden, moeten zij op afstand kunnen werken, in verbinding staan met hun team en virtueel kunnen vergaderen met klanten en partners. Zoek de juiste MKB-oplossing voor uw bedrijf. Bekijk ons aanpasbare pakket producten en apparaten die uw bedrijf vooruit kunnen helpen. . lees verder   
Nu ook mobiele telefonie met cashback!
 Mobiele Telefonie

    
Wilt u voortaan één rekening krijgen voor al uw zakelijke mobiele telefoonabonnementen? Kracht-IT regelt het graag voor u! Aan onze zakelijke klanten leveren wij vanaf nu ook mobiele telefonie van KPN, Vodafone en Telfort. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  
U kunt bij ons terecht met al uw vragen, wensen en behoeftes op het gebied van informatietechnologie.

Klik hier om contact op te nemen.
Kracht-IT
Zwanebloem 3
2266 MB Leidschendam

071-888 02 02