Kracht-IT, sterk in systeembeheer en cloud services

  
Bel: 071 - 888 02 02 
KRACHT-IT, STERK IN SYSTEEMBEHEER EN CLOUD SERVICES
Alles in een online werkplek vanaf 24,95 
ALLES-IN-
ÉÉN-
ONLINE-
WERKPLEK
 
Werknemers willen graag zelf bepalen waar en wanneer ze werken en gebruiken het liefst de nieuwste apparaten en technologie… en verwachten van hun werkgever dat deze hiertoe de mogelijkheden schept. Om de vele veranderingen en de snelheid waarmee zaken wordt gedaan te kunnen bijhouden, moeten zij op afstand kunnen werken, in verbinding staan met hun team en virtueel kunnen vergaderen met klanten en partners. Zoek de juiste MKB-oplossing voor uw bedrijf. Bekijk ons aanpasbare pakket producten en apparaten die uw bedrijf vooruit kunnen helpen. . lees verder   
Nu ook mobiele telefonie met cashback!
 Mobiele Telefonie

    
Wilt u voortaan één rekening krijgen voor al uw zakelijke mobiele telefoonabonnementen? Kracht-IT regelt het graag voor u! Aan onze zakelijke klanten leveren wij vanaf nu ook mobiele telefonie van KPN, Vodafone en Telfort. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  
Vaste telefonie: vanaf 5 euro per maand incl. telefooncentrale 
VASTE
 TELEFONIE 
In deze tijd bevindt geen enkel bedrijf zich meer alleen binnen de muren van een kantoorpand. Mensen werken overal: op kantoor, onderweg, thuis. De dynamiek van bedrijven vraagt om een flexibele telefonieoplossing. Kracht-IT kan aan die sterk toenemende vraag voldoen! Wij leveren vaste telefonie vanaf € 5,- per maand inclusief telefooncentrale. Voor een vast en schaalbaal tarief (zonder onverwachte kosten achteraf) profiteert u van alle denkbare mogelijkheden die hosted telefonie biedt. Efficiënt, flexibel én voordelig.  
Werken waar u wilt, op het apparaat van uw keuze
OFFICE 365   
Vertrouwde, krachtige ervaring op een breed scala aan telefoons, tablets, 2in1’s en laptops.
Ondersteun uw mobiele werknemers met gesynchroniseerde gegevens op alle apparaten.
U kunt bij ons terecht met al uw vragen, wensen en behoeftes op het gebied van informatietechnologie.

Klik hier om contact op te nemen.
Kracht-IT
Zwanebloem 3
2266 MB Leidschendam

071-888 02 02