Kracht-IT, sterk in systeembeheer en cloud services

Alles in één online werkplek: optimaal overzicht

Een vaste computer op kantoor, een laptop voor thuis, tablet en smartphone voor onderweg, een tweede mobiel als back-up. De moderne mens is altijd en overal aan het werk, op uiteenlopende apparaten. Hoewel de middelen steeds handzamer en gebruiksvriendelijker worden, leidt de veelheid vaak ook tot ergernissen. Zo raken documenten versnipperd, worden wachtwoorden vergeten en zijn visitekaartjes al bijna te klein voor alle telefoonnummers die erop moeten staan. Kracht-IT neemt alle ongemakken voor u weg en schept orde en overzicht met de alles in één online werkplek.

De alles in één online werkplek biedt optimaal overzicht. Kracht-IT richt uw online werkplek in met:

Office 365

Hét online systeem voor e-mail en samenwerken, dat u op vijf verschillende apparaten kunt installeren. Voortaan heeft u de meest recente versie van uw documenten dus overal bij de hand, kunt u deze via een internetbrowser raadplegen en delen met uw collega’s. Niet alleen uw documenten, maar ook uw bereikbaarheid kunt u volledig beheren.

Vaste telefonie

U hoeft nog maar één telefoonnummer te onthouden waarmee u op uw verschillende toestellen bereikbaar bent. Via een handige app kunt u op elk moment bepalen naar welke telefoon het vaste nummer staat doorgeschakeld.

Een eigen domeinnaam

Kracht-IT registreert uw domein in een handomdraai en draagt zorg voor aanvullende diensten, zoals het hosten van de website.

Support 

Bij de alles in één online werkplek hoort ook alles in één support. Als u ons pakket aanschaft, bent u verzekerd van professionele ondersteuning bij de inrichting en het onderhoud van alle bijbehorende diensten.

Bent u geïnteresseerd in een alles in één online werkplek voor maar € 24,95 euro per maand? Neem gerust contact met ons op of kijk op de bestelpagina voor de mogelijkheden.

voip