Kracht-IT, sterk in systeembeheer en cloud services

Besparen op communicatiediensten

Unified communications is simpel gezegd het bijeenbrengen van diverse communicatiediensten zoals: instant messaging, elektronische informatie, telefonie (inclusief VoIP), video-conferencing, call-control en spraakherkenning met niet realtime communicatie diensten, zoals: CRM pakketten, geïntegreerde voicemail, e-mail, sms en fax. UC is dus niet één product, maar een reeks van producten (meerdere apparaten, media en software) die met elkaar worden verbonden tot één integraal communicatieplatform. Efficiënter werken en communiceren, informatie ophalen en opslaan, vervat in één totaal bedrijf proces. UC is volop in ontwikkeling. Hard- en softwareontwikkelaars, telecomaanbieders, communicatiebedrijven en tal van andere professionele branches richten zich momenteel op de doorontwikkeling van UC. Nu al zijn er tal van mogelijkheden, maar de ontwikkelingen gaan onverminderd door. Met de Kracht-IT oplossing bent u in staat de verschillende communicatiemogelijkheden te integreren; nu en in de toekomst! En natuurlijk kunt u ook gewoon eerst beginnen met uw telefonie te verhuizen naar Kracht-IT; uitbreiden kan altijd nog.

BESPARINGEN

U bespaart met Kracht-IT op diverse fronten, o.a.;

1. Geen investeringen in telefooncentrale;

2. Voordelige telecom hardware;

3. Geen maandelijkse onderhoudskosten of kosten voor updates van software of hardware

4. Lagere maandelijkse abonnementskosten;

5. lagere gesprekskosten een besparing op uw totale telefoniekosten van zo’n 40% behoort tot de reële mogelijkheden!

UW COMPLETE TELEFONIE OPLOSSING

Met de telefonie oplossingen van Kracht-IT heeft u een betrouwbaar en kostenbesparend alternatief voor uw traditionele telefonie oplossing. U hoeft niet meer te investeren in een dure telefooncentrale, die niet of slecht beperkt schaalbaar is. Een aparte telefoonlijn, met KPN abonnement, heeft u niet meer nodig! En natuurlijk kunt u er voor kiezen uw telefoonnummers mee te nemen (porteren) of nieuwe nummers aan te vragen.

MEERDERE VESTIGINGEN

Al uw vestigingen kunnen gebruik maken van dezelfde centrale en uiteraard onderling kosteloos bellen. Maar ook thuiswerkers kunnen, mits een internetverbinding voorhanden is, gebruik maken van alle functionaliteiten van de centrale zoals doorverbinden, doorverbonden worden, conference calls, en meer. Uw regionale vestigingen kunnen hun regionale nummers behouden of aanvragen. Ook uw buitenlandse vestigingen kunnen op de centrale worden aangesloten met behoud van hun buitenlande nummer (of desgewenst uw Nederlandse nummer)

ZORGELOOS OVERSTAPPEN

Zorgeloos overstappen naar Kracht-IT is binnen enkele dagen geregeld. Wij zorgen voor de portering van uw bestaande telefoon- en fax- nummers zodat er voor uw klanten niets veranderd. Eventuele nieuwe nummers worden desgewenst ook door ons verzorgd. De VoIP oplossingen van Kracht-IT werken ongeacht de internetaanbieder. De overgang naar VoIP kan door ons op elk door u gewenst moment worden gerealiseerd, zonder dat u onbereikbaar bent voor uw klanten.

SCHAALBAARHEID

De 100% hosted VoIP oplossingen van Kracht-IT bieden niet alleen een uitkomst voor bedrijven met 1 of 2 werkplekken maar ook voor bedrijven met 300 tot 1000 werkplekken. Over de uitbreiding van uw telefooncapaciteit hoeft u zich nooit zorgen meer te maken. En verhuizen is een kwestie van de telefoon oppakken en aansluiten op uw internetverbinding en u kunt bellen en bent bereikbaar op uw vertrouwde nummer. Iemand die uit huis wilt werken en bereikbaar moet zijn op het zakelijke nummer? Alles wat u hoeft te doen, is hem of haar een telefoon mee te geven!

VRIJBLIJVENDE BESPARINGSANALYSE 

Voor nagenoeg alle soorten bedrijven weten wij een forse besparing op de totale telefoniekosten, inclusief hardware, te realiseren; niet zelfden tot gemiddeld zo’n 40% . of wij ook voor u dergelijke besparingen kunnen realiseren weer u als u gebruik maakt van onze vrijblijvende besparingsanalyse. Uw huidige kosten worden afgezet tegen de kosten die u zou hebben als u gebruik maakt van onze 100% hosted VoIP services. Het enige wat u hoeft te doen is ons uw facturen van de afgelopen maanden toe te sturen en wij gaan voor u vergelijken. U ontvangt vervolgens een heldere analyse zodat u zelf kunt beoordelen of Kracht-IT interessant is voor u. Kracht-IT kevert totaaloplossingen: advies, software en hardware. Zelfs als u al bent voorzien of nog niet toe bent aan hosted VoIP oplossingen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met advies over de voor u bestel telefonie hardware oplossingen. Ongeacht hetgeen u voor uw bedrijf nodig hebt; Kracht-IT adviseert u goed en levert uw hardware altijd tegen zeer scherpe prijzen. Door onze grootschalige inkoop bieden wij u een ruim productassortiment, tegen prijzen die behoren tot de scherpste in de markt.

TIJDEN VERANDEREN. U TOCH OOK?

Als ondernemer in het internettijdperk is het goed toeven; voor zover je daar als ondernemer ook optimaal gebruik van weet te maken. Interactieve websites, internetcampagnes, zoekmachine optimalisatie, en nog veel meer/ zaken waar u wellicht al gebruik van maakt of die u op onderdelen nog aan het ontdekken bent. Sterk in opkomst is het gebruik van internet in combinatie met telefonie; voice over IP (VoIP) Velen kennen dit wellicht nog als Skype, vanuit de beginperiode, maar ook op dit onderdeel zijn de ontwikkelingen razendsnel gegaan en gaan ze nog altijd gewoon door. De kwaliteit van bellen over internet doet niet meer onder voor de `normale’ telefonie. wel is het op vele fronten flexibeler, voordeliger en stelt het u in staat een compleet geïntegreerd communicatieplatform op te zetten. Wij van Kracht-IT willen u hierover graag uitgebreider informeren. Mocht u na het lezen van deze tekst met vragen blijven zitten of wilt u gewoon snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren graag over wat VoIP in het algemeen en Kracht-IT in het bijzonder voor u en uw bedrijf kan betekenen.

 

voip